Säännöt


Järjestäjä: Musan Salama ry

Mitä: Unicorn-cup, futisturnaus tytöille T2008-T2012

Missä: Porissa, Musan urheilukenttä (Tommilantie 18-20), Urheilukeskuksen tekonurmi ja sen vieressä oleva nurmikenttä

Milloin: PÄIVÄMÄÄRÄ SIIRRETTY

Turnauksen tavoite
Turnauksessa tavoitteena on antaa nuorille tyttöfutareille mahdollisuus haastaa itseään ja toisiaan hyvän mielen futisturnauksessa, jossa tarjolla on reiluja, jännittäviä ja mukaansatempaavia otteluita. Tässä turnauksessa jokainen saa nauttia jalkapallon iloista yhdessä kavereiden kanssa.

Joukkueiden lukumäärä
Ikäluokista 2008-2009 turnaukseen osallistuu 32 joukkuetta ja ikäluokista 2010-2012 turnaukseen osallistuu 30 joukkuetta, eli yhteensä 62 joukkuetta. Kaikista ikäluokista muodostetaan kaksi eri sarjaa, enemmän ja vähemmän pelanneet. Mikäli turnauksen sarjoihin ei saada suunniteltua joukkuemäärää, turnausjärjestäjä voi muokata sarjan pelitapaa.

Pelien määrä ja aikataulu
Ikäluokan 2008-2009 joukkueilla on vähintään viisi (5) peliä (pe 26.- su 28.6.). Joukkueet on jaettu lohkoihin, joissa jokaisessa pelataan aluksi yksinkertainen sarja. Tämän jälkeen pelataan lohkon sijoitusottelut, josta voittajat jatkavat finaalipeleihin. Ikäluokan 2010-2012 joukkueilla on neljä (4) peliä ilman sijoitusotteluita (la 27.- su 28.6.). Turnauksen järjestäjä voi tarvittaessa muokata sarjojen pelitapaa ja otteluaikaa.

Turnauksen pelisäännöt
Turnauksessa noudatetaan Kaikki Pelaa - sääntöjä (2019). Jos muuta ei ole mainittu, noudatetaan Suomen Palloliiton (SPL) sääntöjä. Turnausta koskevia pelisääntöjä päivitetään vielä myöhemmin.

Vastalauseet
Mahdolliset vastalauseet ratkaisee jury, johon kuuluvat järjestäjän, yhden vierasjoukkueen ja erotuomarien edustajat. Jury vastaa siitä, että turnauksessa noudatetaan Kaikki Pelaa –sääntöjä. Juryn tehtäviin kuuluu myös puuttua mahdollisesti esiintyviin rikkeisiin keskustelemalla yhdessä sääntöjen vastaisesti toimivan joukkueen vastuuhenkilöiden kanssa sekä tarvittaessa raportoida turnausluvan myöntäneelle piirille sääntörikkomuksista.Vastalauseet tulee jättää turnaustoimistoon puolen tunnin kuluessa ottelun päättymisestä. Vastalausemaksu on 100 euroa, joka palautetaan, jos vastalause hyväksytään. Juryn päätökset ovat lopullisia.

Palkinnot
Kaikki ikäluokkien 2010-2012 turnaukseen osallistuvat pelaajat palkitaan mitaleilla ja kunniakirjoilla. 2008 ja 2009 ikäluokille jaetaan kunniakirjat ja kolme parasta joukkuetta saa mitalit. Lisäksi jokaisesta joukkueesta valitaan tsempparipelaaja.

Palvelut
Turnausalueilla järjestetään kioskitoimintaa, jossa on tarjolla kahvia, virvokkeita, makkaraa ym. Turnausruokailu on mahdollista tilata ennakkoon ja se on ilmoitettava turnausilmoittautumisen yhteydessä. Ruokailu maksaa ennakkoon tilattuna 7,50/ruoka/henkilö (vaihtoehdot: la lounas, la päivällinen, su lounas). Ruokailu tapahtuu Cygnaeuksen koululla.
Myös majoittuminen on mahdollista Cygnaeuksen koululla. Majoituksen hintaan sisältyy kouluruokailu aamu- ja iltapaloineen, ja koulumajoitus maksaa 100€/henkilö (pe-su) ja 90€/henkilö (la-su).
Musan Salama on myös alustavasti varannut mahdollisuuden majoittua hotellissa, mutta kaupungin päällekkäisten tapahtumien vuoksi hotellikapasiteetti on rajallinen. Mikäli joukkue haluaa majoittua hotellissa, pyydetään ottamaan yhteys järjestävään tahoon (jaro.lundgren@musansalama.fi). Hotellimajoitus on mahdollista varata vain helmikuun loppuun mennessä.

Yleistä
Turnaus aikataulutetaan niin, että joukkueilla on mahdollisuus vierailla esimerkiksi Länsi-Suomen Erämessuilla, Huikee-seikkailupuistossa Yyterissä tai Ultra Action Parkissa Puuvillassa, jotka ovat kaikki Unicorn-cupin yhteistyökumppaneita.
Länsi-Suomen Erämessuille hinta on 50€/joukkue, sisältäen kaksi aikuista.
Hinnat muihin aktiviteetteihin tarkentuvat myöhemmin.

Osallistuminen turnaukseen
Turnauksen osallistumismaksu on 250€/joukkue, ilman koulumajoitusta.

Mikäli joukkue majoittuu koulussa, osallistumismaksu on 0€/joukkue ja koulumajoituksen hinta 100€/henkilö (pe-su) ja 90€/henkilö (la-su), sisältäen ruokailut.

Ilmoittautuminen on mahdollista 31.5.2020 asti. Ilmoittautumisen voi veloituksetta perua 31.3.2020 mennessä.

Osallistumaan pääset alla olevan linkin kautta.


Ilmoittautumaan tästä >>Tervetuloa MuSa:n järjestämään Unicorn-cupiin!

Lisätiedot, kyselyt ja täsmennykset:
Musan Salama ry
Rinteentie 1
28610 PORI
E-mail: jaro.lundgren@musansalama.fi