Säännöt


Järjestäjä: Musan Salama ry

Mitä: Unicorn-cup, futisturnaus 2012-2013 syntyneille tytöille

Missä: Porissa, Musan urheilukenttä (Tommilantie 18-20)

Milloin: 2-3.7.2022

Turnauksen tavoite
Turnauksessa tavoitteena on antaa nuorille tyttöfutareille mahdollisuus haastaa itseään ja toisiaan hyvän mielen futisturnauksessa, jossa tarjolla on reiluja, jännittäviä ja mukaansatempaavia otteluita. Tässä turnauksessa jokainen saa nauttia jalkapallon iloista yhdessä kavereiden kanssa.

Joukkueiden lukumäärä
T9 ikäryhmästä turnaukseen otetaan ensimmäiset 12 joukkuetta

T10 ikäryhmästä joukkueita otetaan ensimmäiset 12 joukkuetta.

Näin ollen joukkueita tulee siis yhteensä 24. Mikäli turnauksen sarjoihin ei saada suunniteltua joukkuemäärää, turnausjärjestäjä voi muokata sarjan pelitapaa.

Pelien määrä ja aikataulu

T9 Joukkueet jaetaan lohkoihin, joissa jokaisessa pelataan aluksi yksinkertainen sarja. Tämän jälkeen pelataan lohkon sijoitusottelut, josta voittajat jatkavat finaalipeleihin ja nämä ottelut pelataan päätöspäivänä sunnuntaina.

T10 Joukkueet jaetaan lohkoihin, joissa jokaisessa pelataan aluksi yksinkertainen sarja. Tämän jälkeen pelataan lohkon sijoitusottelut, josta voittajat jatkavat finaalipeleihin ja nämä ottelut pelataan päätöspäivänä sunnuntaina.

Turnauksen järjestäjä voi tarvittaessa muokata sarjojen pelitapaa ja otteluaikaa.

Turnauksen pelisäännöt
Turnauksessa noudatetaan Kaikki Pelaa - sääntöjä (2022). Jos muuta ei ole mainittu, noudatetaan Suomen Palloliiton (SPL) sääntöjä. Turnausta koskevia pelisääntöjä päivitetään vielä myöhemmin.

Vastalauseet
Mahdolliset vastalauseet ratkaisee jury, johon kuuluvat järjestäjän, yhden vierasjoukkueen ja erotuomarien edustajat. Jury vastaa siitä, että turnauksessa noudatetaan Kaikki Pelaa –sääntöjä. Juryn tehtäviin kuuluu myös puuttua mahdollisesti esiintyviin rikkeisiin keskustelemalla yhdessä sääntöjen vastaisesti toimivan joukkueen vastuuhenkilöiden kanssa sekä tarvittaessa raportoida turnausluvan myöntäneelle piirille sääntörikkomuksista.Vastalauseet tulee jättää turnaustoimistoon puolen tunnin kuluessa ottelun päättymisestä. Vastalausemaksu on 100 euroa, joka palautetaan, jos vastalause hyväksytään. Juryn päätökset ovat lopullisia.

Palkinnot
T10 ikäryhmän pelaajille jaetaan kunniakirjat ja kolme parasta joukkuetta saa mitalit. Lisäksi jokaisesta joukkueesta valitaan tsempparipelaaja.

Palvelut
Turnausalueilla järjestetään kioskitoimintaa, jossa on tarjolla kahvia, virvokkeita, makkaraa ym. Turnausruokailu on mahdollista tilata ennakkoon ja se on ilmoitettava turnausilmoittautumisen yhteydessä.
Musan Salama on myös alustavasti varannut mahdollisuuden majoittua hotellissa, mutta kaupungin päällekkäisten tapahtumien vuoksi hotellikapasiteetti on rajallinen. Mikäli joukkue haluaa majoittua hotellissa, pyydetään ottamaan yhteys järjestävään tahoon (sami.salomaa@musansalama.fi).

Yleistä
Turnaus aikataulutetaan niin, että joukkueilla on mahdollisuus vierailla esimerkiksi seikkailupuistossa Huikeessa Yyterissä tai Ultra Action Parkissa Puuvillassa, jotka ovat Unicorn-cupin yhteistyökumppaneita.

Osallistuminen turnaukseen
Turnauksen osallistumismaksu on 250/joukkue(kahden päivän turnaus) ilman koulumajoitusta ja ruokailua.

Mikäli joukkue majoittuu koulussa ja ottaa myös ruokailun kaksi päiväisessä turnauksessa, osallistumismaksu on 100/joukkue ja koulumajoituksen ja ruokailun hinta on 50€/henkilö.

Ruokailut:

Lauantai: lounas, päivällinen ja iltapala

Sunnuntai: aamupala ja lounas


Ilmoittautuminen on mahdollista 15.6.2022 asti. Ilmoittautumisen voi veloituksetta perua ​​​​​​​15.6.2022 mennessä.Tervetuloa MuSa:n järjestämään Unicorn-cupiin!

Lisätiedot, kyselyt ja täsmennykset:
Musan Salama ry
Rinteentie 1
28610 PORI
E-mail: sami.salomaa@musansalama.fi